Referencer

AALBORG KOMMUNES TEKNISKE FORVALTNING

Lyse og venlige lokaler med en attraktiv udsigt over Limfjorden. Glasset i facaderne på Aalborg Kommunes tekniske forvaltning på havnefronten sikrer både et optimalt udsyn og en effektiv solafskærmning.

EN KLODSET FACADE

Legos medarbejdere har fået et nyt parkeringshus, hvor de runde dupper fra LEGO-klodsen er brugt som gennemgående motiv på hele facaden. Glaspartner har, på de 500 stykker glas, silketrykt motivet af LEGO-klodsen, hvilket giver LEGOs nye p-hus dets helt unikke og karakteristiske udseende, og som tydeligt understreger tilhørsforholdet til den kendte danske virksomhed.

MONTANA MØBLER

I ca. 25 år har møbelvirksomheden Montana haft et partnerskab med Glaspartner som leverandør af glas til sit eftertragtede interiør. Til stor tilfredshed.

IDRÆTTENS HUS I FARVER OG FOLIE

Med det blotte øje ligner det et gigantisk maleri foreviget på vægge og gulve i Idrættens Hus i Brøndby. Skindet bedrager imidlertid, for penselstrøgene stammer fra de klare Vanceva farvefolier, kunstneren Ruth Campau har valgt at give husets ruder i røde, grønne og blå nuancer. Når sollyset falder på de skrånende vinduer, kaster foliefarverne et fantastisk farvespil af sig, der tilføjer den betongrå bygning et tiltrængt ansigtsløft –udtænkt og udført i samarbejde med Glaspartner.

DU GLADE GLASHUS

Aller koncernens mediehus er domineret af glasværn – inspireret af den nordiske natur – på trapper og gangbroer.

SHOPPEN I AALBORG

Shoppen er et unikt og anderledes indkøbscenter i Aalborg. Og det lyse indgangsparti er konstrueret med glas, der opfylder flere formål. Det er neutralt og har samtidig en kraftig solafskærmende effekt.

VULKANEN

Ved brug af PVB folier har Glaspartner været med til at give beboerne i Ungdomsboligerne Ringgården et atrium og forbindelsesrum fyldt med farve og lys. De farvede, men stadig transparente, værnglas giver mulighed for at iagttage andre beboere, der færdes uden for deres lejligheder og imellem fællesrummene, og giver en følelse af beboethed og samhørighed imellem etagerne. Endvidere understøtter de orienteringssansen.

FIKS FOLDEVÆG I MULTIARENA

Med plads til 15.000 tilskuere fås udsigten i MCH Multiarena – nu kendt som Jyske Bank Boxen – næppe bedre end i restauranten midt i den gigantiske arena. Herfra kan sultne sjæle nyde sin mad i ro og mag, mens popkoncerter og håndbolddueller underholder ører og øjne. Med udgangspunkt i bygherrens ønske om en fleksibel restaurantfacade sørgede Glaspartner i tæt samarbejde med arkitekt og facade entreprenør for 14 elegante og luftig foldevægge i hærdet glas, der kan åbnes og lukkes ud til arenaen efter gæsternes behov.

OPSIGTSVÆKKENDE FACADE

Salling Group ønskede, at Salling skulle frigøres fra de traditionelle gule glas og få sit eget udtryk, så i tæt samarbejde med bygherre, facademontør, arkitekt og Glaspartner blev det valgt at anvende frostet satin glas, der spejler omgivelserne og himlen og gør, at facaden ændrer farve og udtryk i løbet af dagen og sammen med årstiderne.

KUNSTVÆRK I HÆRDET LAMINERET GLAS

Landbohøjskolen på Frederiksberg har udsmykket en af deres pladser som et kunstværk i hærdet lamineret glas med flere forskellige farver folie.

MOESGÅRD STRAND

Offentlige toiletter er ofte kedelige og udtryksløse, men ikke det nyrenoverede toilet ved Moesgård Strand. Folk kan ikke andet end at blive overrasket og i godt humør, når de kommer ind og ser de klare blå og grønne glasdøre fundet ved hjælp af farvede folier fra Vanceva.

VI FORBEDRER UDSIGTEN TIL VERDEN

På et fundament af stolte glastraditioner i Brønderslev og Esbjerg sætter vi en ære i at tilbyde ordentlighed og agilitet, når vi hurtigt og effektivt leverer god kvalitet til tiden.

Udvalgte produkter

Brandhæmmende glas

Se produkt
Brandhaemmendeglas_shutterstock_1805674417-2

Bruseløsninger

Se produkt
Bad_hutterstock_1681689985

Displayglas

Se produkt
Displayglas_shutterstock_224405254

FÅ ET GODT TILBUD