Om Glaspartner

GLASPARTNER ER SKABT AF STOLTE GLASTRADITIONER

Glaspartner er bygget på stolte traditioner fra de to fusionerede virksomheder bo-glas og Glaspartner. De to virksomheder er etableret i henholdsvis Brønderslev og Esbjerg, hvor vi fortsat har vores 2 afdelinger.

Samlet har vi mere end 75 års erfaring med egenproduktion af termoruder, hærdet og lamineret glas, glas til bruse- og værnløsninger, fuldglasvægge til bl.a. kontoret, glas til inventar, interiør og møbler, udstillingsmontre, glas i mange farver og mønstre etc., ligesom vi har ejet trykkeri.

I forbindelse med fusionen blev bo-glas/Glaspartner overtaget af den økonomisk stærke, familieejede investeringsfond Buur Invest A/S. Buur Invest investerer langsigtet i mindre og mellemstore danske produktionsvirksomheder. Det betyder for vores samarbejdspartnere, at de kan regne med os som en aktiv og udviklingsorienteret leverandør af glasløsninger.

VORES VÆRDIER

Ejerskab
Ansvarlighed og arbejdsglæde er i fokus i alle vores handlinger. Når vi agerer sådan, tager vi også ejerskab.

Forandringsparat
Som en fusioneret virksomhed skal vi alle være forandringsparate og proaktive. Det går for os hånd i hånd med at være løsningsorienteret.

Forretningsorienteret
For at udvikle os som virksomhed og som medarbejdere, skal indtjeningen være på plads. Det lykkes vi med ved at være forretningsorienteret og serviceminded i alt, hvad vi gør

Ordentlighed
Vi ønsker at være troværdige og stolte af vores virksomhed og os selv. Derfor holder vi hvad vi lover, og derfor er ordentlighed et nøgleord for os

Samarbejdsorienteret
Vi er samarbejdsorienteret og holder en positiv og tydelig dialog ved at vise gensidig respekt, forståelse og loyalitet. Vi behandler andre, som vi selv vil behandles, og ting som var de vores egne.

GLASPARTNER ER MEDLEM AF GLASINDUSTRIEN

Glaspartner er medlem af brancheforeningen Glasindustrien og deltager aktivt i foreningens arbejde. På Glasindustriens hjemmeside:  Forside – Glasindustrien under punktet Teknik, finder du en række publikationer, som vil kunne give dig informationer om:

Termoruder 

Dimensioneringstabel

Termoruders visuelle kvalitet

Monteringsanvisning

Håndtering og opbevaring af glas og termoruder

 

REFERENCER

Opsigtsvækkende facade

Se mere
55101_salling5724-20-1795

En klodset facade

Se mere
lego

Moesgård strand

Se mere
55121_MoesgaardL1007223

Fiks foldevæg i multiarena

Se mere
35091_5206-25-1157

HAR DU OGSÅ EN PASSION FOR GLAS?

Her finder du en liste med vores aktuelle jobåbninger og måske også dit næste job.

Vi leder altid efter dygtige og kompetente glaspartnere, så er listen tom, eller fandt du ikke det, du ledte efter, så er du mere end velkommen til at sende en uopfordret ansøgning via info@glaspartner.dk.