om glaspartner

Glaspartner er skabt af stolte glastraditioner

Glaspartner er bygget på stolte traditioner fra de to fusionerede virksomheder bo-glas og Glaspartner. De to virksomheder er etableret i henholdsvis Brønderslev og Esbjerg, hvor vi fortsat har vores 2 afdelinger.

Samlet har vi mere end 75 års erfaring med egenproduktion af termoruder, hærdet og lamineret glas, glas til bruse- og værnløsninger, fuldglasvægge til bl.a. kontoret, glas til inventar, interiør og møbler, udstillingsmontre, glas i mange farver og mønstre etc., ligesom vi har ejet trykkeri.

I forbindelse med fusionen blev bo-glas/Glaspartner overtaget af den økonomisk stærke, familieejede investeringsfond Buur Invest A/S. Buur Invest investerer langsigtet i mindre og mellemstore danske produktionsvirksomheder. Det betyder for vores samarbejdspartnere, at de kan regne med os som en aktiv og udviklingsorienteret leverandør af glasløsninger.

Vi er din partner til den rette glasløsning

Vi leverer mere end bare glas til vores forskelligartede kunder. Vi sætter en ære i at tilbyde ordentlighed og agilitet, når vi hurtigt og effektivt leverer god kvalitet til tiden.

Vi er et videnshus inden for unikke glasløsninger med en samling af eksperter, der alle er passionerede omkring glasset og dets verden af muligheder. Vi skaber værdi for vores kunder med vores glasviden, så vi nu og i fremtiden fremstår som den attraktive og foretrukne sparringspartner.

Vi er åbne og transparente i alt, hvad vi gør – fra leder til medarbejder, fra Brønderslev til Esbjerg og eksternt ud mod vores kunder. Vi leverer ikke bare glas, men også et løfte om at være en ordentlig og ansvarlig partner, der altid søger at finde de bedste løsninger for vores kunder.

Glaspartner er nemlig langt mere end bare glas.

 

Vores værdier

Ejerskab
Ansvarlighed og arbejdsglæde er i fokus i alle vores handlinger. Når vi agerer sådan, tager vi også ejerskab.

Forandringsparat
Som en fusioneret virksomhed skal vi alle være forandringsparate og proaktive. Det går for os hånd i hånd med at være løsningsorienteret.

Forretningsorienteret
For at udvikle os som virksomhed og som medarbejdere, skal indtjeningen være på plads. Det lykkes vi med ved at være forretningsorienteret og serviceminded i alt, hvad vi gør

Ordentlighed
Vi ønsker at være troværdige og stolte af vores virksomhed og os selv. Derfor holder vi hvad vi lover, og derfor er ordentlighed et nøgleord for os

Samarbejdsorienteret
Vi er samarbejdsorienteret og holder en positiv og tydelig dialog ved at vise gensidig respekt, forståelse og loyalitet. Vi behandler andre, som vi selv vil behandles, og ting som var de vores egne.

Referencer

Opsigtsvækkende facade

En klodset facade

Moesgård Strand

Fiks foldevæg i multiarena

Har du også en passion for glas?

Her finder du en liste med vores aktuelle jobåbninger og måske også dit næste job.

Vi leder altid efter dygtige og kompetente glaspartnere, så er listen tom, eller fandt du ikke det, du ledte efter, så er du mere end velkommen til at sende en uopfordret ansøgning via info@glaspartner.dk.